Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintasuunnitelma v. 2017

Toimintasuunnitelma 2017

Taloudellisessa mielessä toimintakausi 2017 tulee olemaan NP-H:lle haasteellinen, koska seuran talouden peruspilari pylväsmainonta on monien haasteiden edessä. Monimutkaiset lupajärjestelyt ja pylväsmainonnasta aiheutuvat yllättävän suuret kulut entiseen verrattuna saattavat olla esteenä koko pylväsmainontatoiminnan jatkamiselle ja ainakin vaikeuttavat sitä, koska tuottojen ja kulujen suhde tulee radikaalisti muuttumaan. Tulevan vuoden budjetissa nämä seikat on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan taloudellisesti tiukka toimintavuosi.

Nilsiän Pallo-Haukkojen tavoitteena on tiukkenevasta taloudesta huolimatta ylläpitää ja edistää liikuntaa, urheilua ja jalkapalloharrastusta nuorimmista alle kouluikäisistä lapsista vanhimpiin senioreihin. NP-H haluaa toimintavuonna 2017 tarjota mahdollisuuden kaikille nilsiäläisille hyvän harrastuksen edullisesti, vaikka talousnäkymät ja kulujen kasvaminen tuovat suuria paineita seuratyöhön ja sen rahoittamiseen. Urheilullisina tavoitteina, painopistealueina ja kohderyhminä ovat erityisesti lapset ja nuoret. Tavoitteena on saada eri sarjoihin ja harrastustoimintaan mukaan 7-10 eri joukkuetta.

Edustusjoukkue

Edustusjoukkue pelaa SPL:n Itä-Suomen piirin Nelosessa tai Viitosessa myöhemmän päätöksen mukaisesti. Joukkueeseen pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta nuorta pelaajaa omista junioreista.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2017 järjestetään heinäkuussa. Osallistumismaksu on nimellinen, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua siihen. Maksu ei kata jalkapallokoulusta seuralle aiheutuvia kustannuksia. Osallistumismaksuun sisältyvät ohjaus, valmennus, pelit, pallot, paidat, vakuutukset, palkinnot ja päättäjäiset.

Juniorijoukkueet

Tavoitteena on saada SPL:n Itä-Suomen piirin eri sarjoihin 6 – 8 juniorijoukkuetta.

Nais- ja tyttöjalkapalloilu

Naisjalkapalloa jatketaan MaraDonnien nimellä. Tytöille pidetään harjoituksia kaksi kertaa viikossa.

Ikämiesjalkapalloilu

Toimintaa jatketaan Jk. Köpöt-joukkueessa.

Koulutukselliset tavoitteet

Nuoremmissa ikäluokissa on lisääntynyt vanhempien mukana olo ja sitä on edelleen tarkoitus tehostaa muun muassa koulutusta ja ohjausta tarjoamalla. Kulut seura pyrkii kattamaan täydellisesti.