Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintasuunnitelma v. 2018

Nilsiän Pallo-Haukat ry

Toimintasuunnitelma 2018

Nilsiän Pallo-Haukkojen tavoitteena on tiukkenevasta taloudesta huolimatta ylläpitää ja edistää liikuntaa, urheilua ja jalkapalloharrastusta nuorimmista alle kouluikäisistä lapsista vanhimpiin senioreihin. NP-H haluaa toimintavuonna 2018 tarjota mahdollisuuden kaikille nilsiäläisille hyvän harrastuksen edullisesti, vaikka talousnäkymät ja kulujen kasvaminen tuovat suuria paineita seuratyöhön ja sen rahoittamiseen. Urheilullisina tavoitteina, painopistealueina ja kohderyhminä ovat erityisesti lapset ja nuoret. Tavoitteena on saada eri sarjoihin ja harrastustoimintaan mukaan 7-10 eri joukkuetta.

Taloudellisessa mielessä toimintakausi 2018 tulee edelleen olemaan haasteellinen, koska seuran talouden peruspilari pylväsmainonta on monien haasteiden edessä. Tahkon alueen pylväsmainontaan ei myönnetty enää lupia, mainostajien hankkiminen on vaikeutunut ja pylväsmainonnasta aiheutuvat yllättävän suuret kulut vaikeuttavat tätä toimintaa, koska tuottojen ja kulujen suhde on muuttunut.

Tulevan vuoden budjetissa edellä mainitut seikat on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan taloudellisesti tiukka toimintavuosi.

Edustusjoukkue

Edustusjoukkue pelaa SPL:n Itä-Suomen piirin Nelosessa. Joukkueeseen pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta nuorta pelaajaa omista junioreista.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2018 järjestetään heinäkuussa. Osallistumismaksu on nimellinen, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua siihen. Maksu ei kata jalkapallokoulusta seuralle aiheutuvia kustannuksia. Osallistumismaksuun sisältyvät seuran jäsenmaksu, ohjaus, valmennus, pelit, pallot, paidat, vakuutukset, palkinnot ja päättäjäiset.

Juniorijoukkueet

Tavoitteena on saada SPL:n Itä-Suomen piirin eri sarjoihin 4 – 6 juniorijoukkuetta.

Nais- ja tyttöjalkapalloilu

Naisjalkapalloa jatketaan MaraDonnien nimellä. Tytöille pidetään harjoituksia kaksi kertaa viikossa.

Ikämiesjalkapalloilu

Toimintaa jatketaan Jk. Köpöt-joukkueessa.

Koulutukselliset tavoitteet

Nuoremmissa ikäluokissa on lisääntynyt vanhempien mukana olo ja sitä on edelleen tarkoitus tehostaa muun muassa koulutusta ja ohjausta tarjoamalla. Kulut seura pyrkii kattamaan täydellisesti.