Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintasuunnitelma v. 2019

Nilsiän Pallo-Haukat ry

Toimintasuunnitelma 2019

Nilsiän Pallo-Haukat on vuonna 1954 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on ylläpitää ja edistää liikuntaa, urheilua, terveitä elämäntapoja ja jalkapalloharrastusta nuorimmista alle kouluikäisistä lapsista vanhimpiin senioreihin. NP-H pyrkii turvaamaan jäsenilleen mahdollisimman edullisen osallistumisen seuran eri toimintoihin, vaikka talousnäkymät ja kulujen kasvaminen tuovat suuria paineita seuratyöhön ja sen rahoittamiseen. Urheilullisina tavoitteina, painopistealueina ja kohderyhminä ovat erityisesti lapset ja nuoret. Tavoitteena on saada eri sarjoihin ja toimintaan mukaan 8-10 joukkuetta ja harjoitusryhmää.

Budjetillisesti toimintakausi 2019 tulee olemaan haasteellinen, koska mainostajien hankkiminen pylväsmainontaan on vaikeutunut ja pylväsmainonnasta aiheutuvat kulut vaikeuttavat tätä taloudellisen toiminnan osa-aluetta tuottojen ja kulujen suhteen muuttuessa.

Tulevan vuoden budjetissa edellä mainitut seikat on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan taloudellisesti tiukka toimintavuosi.

Edustusjoukkue

Edustusjoukkue pelaa SPL:n Itä-Suomen piirin Nelosessa. Joukkueeseen pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta nuorta pelaajaa omista junioreista.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2019 järjestetään edellisvuosien tapaan heinäkuussa. Osallistumismaksu pyritään pitämään alhaisena, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua siihen. Osallistumismaksu ei kata jalkapallokoulusta seuralle aiheutuvia kustannuksia, kun siihen sisältyvät muun muassa seuran jäsenmaksu, ohjaus, valmennus, pelit, pallot, paidat, vakuutukset, palkinnot ja päättäjäiset.

Juniorijoukkueet

Tavoitteena on saada SPL:n Itä-Suomen piirin eri sarjoihin 5 – 6 juniorijoukkuetta.

Nais- ja tyttöjalkapalloilu

Naisjalkapalloa jatketaan MaraDonnien nimellä ja ne osallistuvat Itä-Suomen piirinsarjan peleihin. Tytöille pidetään harjoituksia kaksi kertaa viikossa.

Ikämiesjalkapalloilu

Toimintaa jatketaan Nilsiän Pallo-Haukkojen Köpöt-joukkuessa.

Koulutukselliset tavoitteet

Nuoremmissa ikäluokissa on lisääntynyt vanhempien mukanaolo ja sitä tehostetaan muun muassa koulutuksen ja ohjauksen tarjonnalla.