Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintasuunnitelma v. 2020

Nilsiän Pallo-Haukat ry

Toimintasuunnitelma 2020

Nilsiän Pallo-Haukat noudattaa toimintavuonnaan Kuopion kaupungin strategiaa 2030, jonka visio on olla ”Hyvän elämän kaupunki”. Hyvää elämää ilmentävät terveys, alueen elinvoima ja arjen rikkaus, johon myös Nilsiän Pallo-Haukat pyrkii vaikuttamaan myönteisellä tavalla.

 Seuran tavoitteena on ylläpitää ja edistää liikuntaa, urheilua, terveitä elämäntapoja ja jalkapalloharrastusta nuorimmista alle kouluikäisistä lapsista vanhimpiin ikäluokkiin. Samalla NP-H pyrkii turvaamaan jäsenilleen mahdollisimman edullisen osallistumisen seuran eri toimintoihin, vaikka talousnäkymät ja kulujen kasvaminen tuovat suuria paineita seuratyöhön ja sen rahoittamiseen.

Urheilullisina tavoitteina, painopistealueina ja kohderyhminä ovat erityisesti lapset ja nuoret. Tavoitteena on saada eri sarjoihin ja toimintaan mukaan 8-10 joukkuetta ja harjoitusryhmää.

Budjetillisesti toimintakausi 2020 tulee olemaan haasteellinen, mutta tulevan vuoden budjetissa haasteet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan taloudellisesti tiukka toimintavuosi.

Edustusjoukkue

Edustusjoukkue pelaa SPL:n Itä-Suomen piirin Nelosessa. Joukkueeseen pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta nuorta pelaajaa omista junioreista.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2020 järjestetään edellisvuosien tapaan heinäkuussa. Osallistumismaksu pyritään pitämään alhaisena, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua siihen. Osallistumismaksu ei kata jalkapallokoulusta seuralle aiheutuvia kustannuksia, kun siihen sisältyvät muun muassa seuran jäsenmaksu, ohjaus, valmennus, pelit, pallot, paidat, vakuutukset, palkinnot ja päättäjäiset.

 Juniorijoukkueet

Tavoitteena on saada SPL:n Itä-Suomen piirin eri sarjoihin 6-7 juniorijoukkuetta.

Nais- ja tyttöjalkapalloilu

Naisten ja mahdollisesti tyttöjen joukkueet osallistuvat Itä-Suomen piirinsarjan peleihin.

Ikämiesjalkapalloilu

Toimintaa jatketaan Nilsiän Pallo-Haukkojen Köpöt-joukkuessa.

Koulutukselliset tavoitteet

Nuoremmissa ikäluokissa on lisääntynyt vanhempien mukanaolo ja sitä tehostetaan muun muassa koulutuksen ja ohjauksen tarjonnalla.

Toimintaperiaatteet

Nilsiän Pallo-Haukkojen valmentajat ja eri joukkueiden vetäjät toimivat vastuullisesti ja sitoutuneesti.

Eettiset perusarvot

Jalkapallotoiminnan eettiset perusarvot huomioidaan toiminnassa – varsinkin juniorivalmennuksessa. Niitä ovat muun muassa käyttäytyminen, hyvät tavat, toisten huomioon ottaminen, solidaarisuus, sääntöjen noudattaminen, erilaisuuden hyväksyminen, yhteistyöhalu, monipuolinen ravinto, riittävä uni ja päihteettömyys.