Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintasuunnitelma v. 2021

Nilsiän Pallo-Haukat ry/Toimintasuunnitelma 2021

Nilsiän Pallo-Haukat noudattaa toimintavuonna 2021 Kuopion kaupungin strategiaa, jonka visio on Hyvän elämän kaupunki, jota ilmentävät terveys, alueen elinvoima ja arjen rikkaus.

Noihin tavoitteisiin on luonut synkän varjonsa koronapandemia, joka on vaikuttanut seurojen – niin myös Pallo-Haukkojen – toimintaan merkittävästi ja tulee vaikuttamaan arvaamattomuudellaan myös tulevaan toimintavuoteen.

Pandemiasta huolimatta NP-H:n tavoitteena on ylläpitää ja edistää liikuntaa, urheilua, terveitä elämäntapoja sekä jalkapalloharrastusta nuorimmista alle kouluikäisistä lapsista vanhimpiin ikäluokkiin.

NP-H pyrkii turvaamaan jäsenilleen mahdollisimman edullisen osallistumisen seuran eri toimintoihin, vaikka talousnäkymät ja kulujen kasvaminen sekä korona tuovat suuria paineita seuratyöhön ja sen rahoittamiseen.

Seuran jäsenmaksut (10/20 euroa) sisältyvät eri joukkueiden kausimaksuihin. Näin jokaisen joukkueen jäsenmaksut kohdentuvat omien joukkueiden tileille alentaen joukkueen muita maksuja ja mahdollistavat mahdollisimman monen lapsen ja nuoren edullisen harrastustoiminnan.

Urheilullisina tavoitteina, painopistealueina ja kohderyhminä ovat lapset ja nuoret. Tavoitteena on saada eri sarjoihin ja toimintaan mukaan mahdollisimman paljon joukkueita ja harjoitusryhmiä.

Vuoden 2021 budjetin taloudelliset haasteet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan tiukka toimintavuosi.

Edustusjoukkueen tavoitteena on pelata SPL:n Itä-Suomen piirin Nelosessa. Joukkueeseen pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta nuorta pelaajaa omista junioreista ja tehostaa toimintaa naapuriseurojen kanssa.

Jalkapallokoulu 2021 järjestetään edellisvuosien tapaan heinäkuussa. Osallistumismaksu on edullinen, jotta mahdollisimman moni lapsi voi osallistua siihen. Maksuun sisältyvät seuran jäsenmaksu, ohjaus, valmennus, pelit, pallot, paidat, vakuutukset, palkinnot ja päättäjäiset.

Tavoitteena on saada SPL:n Itä-Suomen piirin eri sarjoihin 4-5 juniorijoukkuetta.

Naisten ja mahdollisesti tyttöjen joukkueet harjoittelevat itsenäisinä ryhminään, pelaavat harjoitusotteluita ja osallistuvat mahdollisuuksien mukaan Itä-Suomen piirinsarjan peleihin.

Toimintaa jatketaan Nilsiän Pallo-Haukkojen Köpöt-joukkuessa.

Nuoremmissa ikäluokissa on lisääntynyt vanhempien mukanaolo ja sitä tehostetaan muun muassa koulutuksen ja ohjauksen tarjonnalla.

Nilsiän Pallo-Haukkojen valmentajat ja eri joukkueiden vetäjät toimivat vastuullisesti ja sitoutuneesti koronapandemian ohjeita tarkasti noudattaen.

Jalkapallotoiminnan eettiset perusarvot huomioidaan.

Niitä ovat muun muassa käyttäytyminen, hyvät tavat, toisten huomioon ottaminen, solidaarisuus, sääntöjen noudattaminen, erilaisuuden hyväksyminen, yhteistyöhalu, monipuolinen ravinto, riittävä uni ja päihteettömyys.